För-SM Hemfosa - lång (2014-08-31)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hemfosa
Sträcka: 8.74 km
Tid: 91:14
Ganska bedrövligt lopp. Kände direkt fån start att kroppen inte hängde med idag. Lite hängig redan kvällen innan dock inget halsont så jag tänkte jag testar. Mest troligt samma förkylning som lilltjejen. Övergick ganska omgående i gubblufs/rask kartpromenad.

K1: Valde att gå något vänster om strecket. Fick fin ingång med säker kontrolltagning.

K2: Hade bestämt mig för att gå till vänster om branten men av någon anledning klev jag upp ovanför trots att jag såg branten tydligt ut från kontrollen. Följden såklart att jag fastnade ovanför branterna ner mot vägen.Klantigt. Från vägen säker ingång mot kontrollen.

K3: Tvekade på om jag skulle kliva upp på höjderna och hålla mig närmare strecket eller lufsa på i mossen. Blev det senare. Relativt lättsprunget. Föll av lite väl mycket åt vänster än vad jag tänkt. Säker ingång mot kontrollen efer mossen.

K4: Slarv. Läste K4-K5 istället. Var för upptagen med att läsa karta istället för att titta upp och inse misstaget i tid. Blev ganska less när jag såg ledningen. Klantigt.

K5: Långsamt men säkert.

K6: Slarvade med riktningen då jag gick över mossen. Såg punkthöjden i ringkanten och vek tillbaka.

K7: I princip som tänkt, dvs hålla åsen, även öm jag sladdade ut lite väl långt åt höger.

K8: I princip ok borsett från lite strul mitt på sträckan. Säker kontrolltagning.

K9: Slarvade med riktningen direkt ut från kontrollen. Ren trötthetsgrej. Trodde jag låg till vänster om strecket.Sladdade omedvetet in i kanten på förbjudna området. Läste slarvigt och fick för mig jag gick upp längs surdragen till vänster om strecket. Såg aldrig ledningen utan insåg misstaget först när jag såg hygget. Fel och fel egentligen, inte helt dumt vägval i stort men pinsamt misstag. Lallade på lite halvhjärtat över höjden och vek ner mot högra vätskan istället för genom passagen till vänster. Efter hygget på andra sidan vägen dock stabil kontrolltagning.

K10: Ganska nöjd med både vägval och kontrolltagning även om det gick sjukligt långsamt

K11: OK

K12: Hade helt klart varit bäst att gå rakt på men orkade inte riktigt bry mig utan lallade på längs stigen fram till gärdeskanten.

Visa kommentarer (0)
 
För-SM Hemfosa - lång (2014-08-31)